Nov 4, 2007

Trick tip vol. 1

Kun kaikenmaailman skedelehdissä on kaikenmoisia juttuja että miten mikäkin temppu tehdään niin ajattelin sitten itsekin tehdä sellaisen. Tällä kertaa vaan kyseessä ei ole mikään flippi mute vaan vähän perinteisempi makaroonilooda. Here we go:

1. Keitä makaroonit (400g) ja ruskista jauheliha (400g) kahden pikku sibulan kanssa.

2.Voitele uunivuoka ja heitä roonit ja lihat siihen sopivan sekaisin. Mausta summassa ja kaada päälle 0,5l maitoa johon on sekotettu kaksi pientä kananmunaa. Paista 200 asteisessa uunissa sillai että pinnasta tulee mukavan ruskea eli noin 40min.

3. Matski sanois vaa et "bon appetiiit". Nauti, herkuttele, syö. Tietenkin ketsupin ja maidon kanssa. Ja tätä pöperöä tulee tuosta senverran rehellinen määrä että voit tarjota huoletta siitä vaikka kahdelle kaverillesekin.
Tämä jos mikä menee täydellisesti otsikon vierestä mutta eiköhän lähipäivinä ilmesty pieni makupala joulukalenterin antimista. Sitä odotellessa!

No comments: