Nov 30, 2007

Joulukalenteri 1/24, vihdoin ja viimein.

NYT sitte saatiin vihdoin se hyrrä pyörimään. Ajattelin että pistäisin jokaiseen kuvaan aina pienen selostuksen että miksi juuri tämä niin ulkopuolisetkin pääsevät ehkä juttuun sisälle. Mukana tässä kalendaarissa kun sattuu olemaan aika mielenkiintoisiakin juttuja joita porukka ei varmaan ymmärtäisi ilman pientä tekstiä.

HUOM! Bloggerin paska blogi on näköjään muuttunut juuri pari päivää sitten, nyt jos painat tuosta kuvasta niin se tallentaa kuvan kovalevyllesi, kuvan alla on kohta "Leevi bonari ISO KUVA", paina siitä niin saat kuvan isona.
Leevi bonari ISO KUVA

Eli ekana kuvana Levolan Leevin aka Lihavan Läskin aka lesolan lällärin boneless Oulusta. Kaikenmoisia flippejä ja mellakoita on tuosta klassisesta patsasgäpistä tehty mutta entäs sitten boneless häh? Tämä tapahtui 2007 kesän loppupuolella jolloin Porin koltiaiset, Tero, Mats, Leevi ja Espoon videomies-vahvistus Lauri, olivat tourilla piipahtamassa Oulussa. Leevi tais korkata Oulun isoimman bonelesin?

Miksi juuri tällä avattiin peli? Kait se nyt piti pistää kuva Leevistä, (Eiköhän tässä joulukuun aikana selviä että miksi) ja samalla Oulusta. Terveiset vaan sekä Poriin että Ouluun. Tässä kaksi asiaa yhdistyy, vähän niinkun kaksi nyrkkiä yhtä aikaa samaan silmään. Kuvasta senverran että se on suht epäonnistunut vielä kaiken lisäksi, tuossa pitäisi olla salamat mukana. Ne välähti mutta niitähän ei näy. Mustavalkofilmi on senverran kova jätkä että siitä saa revittyä aikalailla paljon irti vaikka sen valottaa miten, tämmöstä nyt tällakertaa. Kamerassa yksi pieni vipu oli väärässä asennossa, jossain saaterin magnesium-salama-asennossa. Nyt se on oikeassa kohdassa, kiitos Oilingin.

TRI-X forever! Tuota filmiä on tullut kulutettua ja sitä tullaan näkemään. Mistähän huomisen kuva olisi? Mahdollisesti Tri-x:ää myös? Toisen päivän kunniaksi kaksi kuvaa? Porista? Ehkä Oulusta? Vai jostain lähistöltä? Ehkä jotain mikä on sitä siisteintä skeittausta mitä voi olla? Huomista odotellessa! Toivottavasti joulukalenteri maistuu.

2 comments:

Anonymous said...

Kiitos mielenkiintoista tietoa

Anonymous said...

Hej där, bara såg sig omkring lite information områden, förefaller en någorlunda trevlig system du använder. Jag är för närvarande tillämpar WordPress för ett par av mina egna webbplatser ännu funderar på att justera en av dem på en plattform som liknar dina egna som en provkörning springa. Oavsett särskilt du skulle rekommendera om det?